Winactie: 5x Damhert glutenvrij pakket (afgelopen)

Het is alweer 2 jaar geleden dat ik mijn blog ben begonnen, reden voor een feestje dus! In samenwerking met Damhert Nutrition mag ik 5 gezonde, glutenvrije en vegan pakketten weggeven. Hierin zitten naast allerlei fijne ontbijtproducten, ook hartige producten. Zo maak je van elke maaltijd een feestje!

 

Damhert Nutrition

Tot voor kort was dit een onbekende naam voor mij. Ik kwam er later achter dat ze gewoon producten bij mij in de supermarkt hebben staan, namelijk in het ‘dieetschap’ – zoals ik hem noem. Waarschijnlijk ken je ze wel als je een glutenallergie hebt, ze hebben namelijk een groot glutenvrij assortiment. Wanneer in je hun webwinkel kijkt, zie je dat ze veel meer soorten producten hebben. Ze proberen met elk dieet en met elke levensstijl rekening te houden, door veel verschillende dingen aan te bieden. Zo heb je bijvoorbeeld ook lactosevrij, zoutarm, suikervrij en vegetarische producten. Op dit moment zetten ze zich erg in om een gezonde levensstijl te promoten. Ze hebben onder andere recentelijk een vegan algenburger gelanceerd. Kijk voor meer informatie en hun webshop op www.damhert.be.

 

Damhert-pakket
Damhert-pakket

 

Wat zit er in het pakket?

  • Damhert Fibre Fit havervlokken
  • Damhert Fibre Fit lijnzaad
  • Damhert Fibre Fit muesli
  • Damhert Raw Food kokoschips
  • Damhert Raw Food goji bessen
  • Biofood cornflakes
  • Glutenvrije tomatensoep & groentesoep
  • Glutenvrije hamburgerbroodje
  • Glutenvrije spaghetti

 

Hieronder zie je een aantal foto’s van producten die ik al heb getest. Aangezien ik tegenwoordig grotendeels glutenvrij eet, was ik vooral heel benieuwd naar het hamburgerbroodje en de spaghetti. Vooral de spaghetti vond ik erg lekker.

 

 

Hoe doe je mee?

Dat is alles! Je mag op beide kanalen meedoen als je wilt. Meedoen kan van 21 juni tot en met 28 juni. 🙂

Plaats een reactie