"Fanny heeft mij geholpen om mijn website een upgrade te geven. Ik gaf aan wat ik wil dat mijn website uitstraalt en hier ging Fanny enthousiast mee aan de slag. Als ik ergens niet goed uitkwam dan gaf ik dit aan en dan schoot Fanny mij te hulp. Door haar heb ik mijn website onder controle en heeft het de upgrade gekregen waardoor ik nu meer dan trots mensen informeer over mijn website!"
Fanny
Suikerspin in de Efteling
"Fanny heeft bij mij de lessen Webdesign gevolgd bij SlimInICT. Ze is ontzettend leergierig en zal zich altijd inzetten om de mooiste dingen te maken. Fanny maakt designs die passen bij de doelgroep en weet deze op de juiste manier om te zetten naar code (HTML/CSS/PHP/Javascript). Complimenten voor je eindresultaat: 8,7!"
"Fanny heeft me ontzettend goed geholpen met het ontwikkelen van mijn website. Ze weet wat ze kan, zet haar kwaliteiten passend in om zo snel mogelijk te leveren wat ze afgesproken heeft. Fanny heeft het talent om technische kennis te vertalen naar begrijpelijke taal en wensen aan te vullen met ideeën waar ik nog niet aan had gedacht. Met haar hulp kan ik veel beter sturen op vragen uit de markt en op kwaliteit."
Fanny Schouten