Kipkerrie-salade vegan

Recept: Simpele vega kipkerrie-salade

Ik stond gisteren in de supermarkt en opeens zo’n zin in kipkerrie-salade. Toen dacht ik: die kan ik natuurlijk makkelijk zelf maken in een vega variant. Je hebt maar drie ingrediënten nodig en een beetje peper en zout naar smaak. Heerlijk op een boterham of een broodje.

 

Portie:

Ongeveer 200 gram salade

 

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Snij de ‘kip’ in kleine stukjes en bak deze daarna in de pan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen voor gebruik.
  2. Meng alle ingrediënten. Je kunt altijd wat spelen met de verhoudingen van de ingrediënten naar eigen smaak. Enjoy!

 

Deel deze blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *