Recept: Rodekoolsalade met walnoten en yoghurtdressing

Fanny Schouten

Fanny Schouten

Een friszoete salade met rode kool en appel, lekker als bijgerecht of onderdeel van de maaltijd.

 

Portie:

1 grote portie of 2 kleine porties

 

Ingrediënten:

  • 150 gram rode kool (eventueel stomen of blancheren)
  • 2 eetlepels plantaardige yoghurt
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 kleine appel
  • Handje walnoten
  • Handje rozijnen
  • Zout & peper naar smaak

 

Bereiding:

  1. Rode kool fijnsnijden en wassen, appel in kleine stukjes snijden en walnoten hakken.
  2. Dressing maken van yoghurt, citroensap en wat zout en peper.
  3. Dressing mengen met de rode kool, appel, walnoten en rozijnen. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email