Recept: Frambozenpancakes met frisse yoghurt

Ontbijt, lunch, diner; het is altijd een goede tijd voor pancakes. Deze zijn heerlijk fris door de frambozen en frambozenyoghurt

 

Portie:

6 pancakes

 

Ingrediënten:

  • 30 gram havermout
  • 80 gramplantaardige melk
  • 1 banaan
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 3 handjes (diepvries)frambozen
  • 3 eetlepels plantaardige yoghurt

 

Bereiding:

  1. Pan voorverwarmen op middelhoog vuur.
  2. Banaan prakken en mengen met havermout, melk, bakpoeder en een handje frambozen.
  3. Beslag in zes pancakes bakken in wat olie of kokoslie, je moet ze omdraaien als de onderkant droog genoeg is.
  4. Daarnaast de yoghurt mengen met twee handjes frambozen tot de yoghurt roze is.
  5. Pancakes serveren met de rest van de frambozen, frambozenyoghurt en eventueel kokossnippers. Enjoy!

2 gedachten over “Recept: Frambozenpancakes met frisse yoghurt”

  1. Fanny
    De frambozen pannenkoekjes zijn heerlijk. Ik heb ze vanmorgen gegeten en de link op de groep gezet.
    een vraagje de roze blokjes zijn dat ook kokosblokjes ?
    grt monique

Een reactie plaatsen