Recept: Frambozenpancakes met frisse yoghurt

Fanny Schouten

Fanny Schouten

Ontbijt, lunch, diner; het is altijd een goede tijd voor pancakes. Deze zijn heerlijk fris door de frambozen en frambozenyoghurt

 

Portie:

6 pancakes

 

Ingrediënten:

  • 30 gram havermout
  • 80 gramplantaardige melk
  • 1 banaan
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 3 handjes (diepvries)frambozen
  • 3 eetlepels plantaardige yoghurt

 

Bereiding:

  1. Pan voorverwarmen op middelhoog vuur.
  2. Banaan prakken en mengen met havermout, melk, bakpoeder en een handje frambozen.
  3. Beslag in zes pancakes bakken in wat olie of kokoslie, je moet ze omdraaien als de onderkant droog genoeg is.
  4. Daarnaast de yoghurt mengen met twee handjes frambozen tot de yoghurt roze is.
  5. Pancakes serveren met de rest van de frambozen, frambozenyoghurt en eventueel kokossnippers. Enjoy!

2 reacties

  1. Fanny
    De frambozen pannenkoekjes zijn heerlijk. Ik heb ze vanmorgen gegeten en de link op de groep gezet.
    een vraagje de roze blokjes zijn dat ook kokosblokjes ?
    grt monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email