"Fanny is een open en prettige collega om mee samen te werken. Ze heeft de kennis en kunde om WordPress websites creatief en succesvol vorm te geven en uit te werken, waarbij de content bij de opdrachtgever ligt. Fanny is nieuwsgierig en pakt door als de techniek van WordPress haar in de steek laat, ze zoekt uit waar de oplossing ligt en implementeert deze. Haar advies voor hosting, domein beheer en website verhuizingen is gedegen en planmatig. Ik adviseer anderen zeker, om Fanny in te schakelen voor bovenstaande."
"Fanny heeft me ontzettend goed geholpen met het ontwikkelen van mijn website. Ze weet wat ze kan, zet haar kwaliteiten passend in om zo snel mogelijk te leveren wat ze afgesproken heeft. Fanny heeft het talent om technische kennis te vertalen naar begrijpelijke taal en wensen aan te vullen met ideeën waar ik nog niet aan had gedacht. Met haar hulp kan ik veel beter sturen op vragen uit de markt en op kwaliteit."
"Fanny heeft bij mij de lessen Webdesign gevolgd bij SlimInICT. Ze is ontzettend leergierig en zal zich altijd inzetten om de mooiste dingen te maken. Fanny maakt designs die passen bij de doelgroep en weet deze op de juiste manier om te zetten naar code (HTML/CSS/PHP/Javascript). Complimenten voor je eindresultaat: 8,7!"
Fanny Schouten

Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact op.