Over mij

Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact op.

Een nieuwe start

Naast mijn horecabaan ben ik in 2014 begonnen met een blog waar ik recepten en blogs over gezondheid op ben gaan delen. Mijn passie voor fotografie en (web)design is hier begonnen, de jaren hierna heb ik hier veel over bijgeleerd.

In 2018 heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken en ben ik begonnen met mezelf omscholen. Inmiddels ben ik al een tijdje bezig met mijn portfolio opbouwen, op het gebied van webdesign, grafisch design en fotografie.

Fanny Schouten

Sometimes I pretend to be normal.
But it get’s boring.
So I go back to being me.

Donuts met chocolade

Ik geloof niet in diëten.
Wel in het creëren van een gezonde levenswijze.

Plantaardige voeding

Op vakantie in 2013 heb ik besloten om het roer drastisch om wilde gooien. Geïnspireerd door het boek de Voedselzandloper ben ik begonnen aan een gezondere levensstijl en hierdoor 15 kilo afgevallen. Door de Voedselzandloper at ik al langere tijd weinig vlees en vis heb ik nooit echt heel lekker gevonden.

Na het zien van documentaires over het eten van vlees, was het overstappen naar plantaardig voedsel voor mij een logische keuze. Ik eet ongeveer voor 90% veganistisch en noem mezelf flexi-vegan. Naast mijn interesse voor plantaardig eten, is de interesse voor gezonde voeding er ook nog altijd.