Ik geloof in het creëren van een levenswijze

Op vakantie in 2013 heb ik besloten om het roer drastisch om wilde gooien. Geïnspireerd door het boek de Voedselzandloper ben ik begonnen aan een gezondere levensstijl en hierdoor 15 kilo afgevallen. Door de Voedselzandloper at ik al langere tijd weinig vlees en vis heb ik nooit echt heel lekker gevonden.

Na het zien van documentaires over het eten van vlees, was het overstappen naar plantaardig voedsel voor mij een logische keuze. Ik eet ongeveer voor 90% veganistisch en noem mezelf flexi-vegan. Naast mijn interesse voor plantaardig eten, is de interesse voor gezonde voeding er ook nog altijd.

In 2019 heb ik besloten met om in te schrijven als ondernemer met maar één doel voor ogen: jou helpen om te stralen met jouw bedrijf. Ik kan het hele visuele gedeelte uit handen nemen: illustraties, foto’s en een website.

Dit zeggen anderen

“Fanny heeft mij geholpen om mijn website een upgrade te geven. Ik gaf aan wat ik wil dat mijn website uitstraalt en hier ging Fanny enthousiast mee aan de slag. Als ik ergens niet goed uitkwam dan gaf ik dit aan en dan schoot Fanny mij te hulp. Door haar heb ik mijn website onder controle en heeft het de upgrade gekregen waardoor ik nu meer dan trots mensen informeer over mijn website!”

“Fanny heeft bij mij de lessen Webdesign gevolgd bij SlimInICT. Ze is ontzettend leergierig en zal zich altijd inzetten om de mooiste dingen te maken. Fanny maakt designs die passen bij de doelgroep en weet deze op de juiste manier om te zetten naar code (HTML/CSS/PHP/Javascript). Complimenten voor je eindresultaat: 8,7!”

“Fanny heeft me ontzettend goed geholpen met het ontwikkelen van mijn website. Ze weet wat ze kan, zet haar kwaliteiten passend in om zo snel mogelijk te leveren wat ze afgesproken heeft. Fanny heeft het talent om technische kennis te vertalen naar begrijpelijke taal en wensen aan te vullen met ideeën waar ik nog niet aan had gedacht. Met haar hulp kan ik veel beter sturen op vragen uit de markt en op kwaliteit.”