Autist met een passie voor vega(n) voeding

Zin om samen iets moois te maken? ​

Genieten van eten doe je niet alleen door het op het te eten, het begint al vóór je gaat bestellen: reviews lezen, menukaart bekijken, foto’s zoeken, etc. Door de alles wat je online tegenkomt kan je niet meer wachten om zelf te mogen proeven.

Met de juiste content kan je jouw online herkenbaarheid vergroten en jouw boodschap nog veel beter uitdragen. Met mijn hulp gaat jouw bedrijf nog harder stralen!

Foodfotografie

Tegenwoordig kan je gewoon niet meer om social media heen. Foto’s spelen een grote rol in het trekken van de aandacht, aangezien dat vaak het eerste is dat je ziet bij het scrollen.

Foodillustratie

Opvallen doe je pas écht met illustraties die helemaal bij jouw bedrijf passen. Het gebruik van illustraties is helemaal van deze tijd en spreekt een brede doelgroep aan.

Blogs

Denk je dat het moeilijk is om vega(n) te koken of te bakken? Think again! Ik ben gek op het maken van recepten. Ook schrijf ik graag allerlei soorten blogs gerelateerd aan food en gezondheid.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt het helemaal gehad met illustraties die het nét niet zijn.

Om jouw blog of social post helemaal af te maken zoek je naar de perfecte afbeelding die past bij de door jouw geschreven tekst. Jammer genoeg zijn de gratis illustraties het allemaal net niet.

Je bent het zat dat jouw gerechten er in het echt veel lekker uitzien dan op jouw foto's.

Je werkt hard om iets lekkers op tafel te zetten en wilt dit delen met de rest van de wereld. Je pakt je telefoon erbij en schiet snel even een foto. Helaas ziet het er weer niet zo uit als je voor ogen had.​

Je bent helemaal klaar met het feit dat mensen niet gezellig op jouw website blijven hangen.

Mensen vertrekken net zo snel van jouw website als ze gekomen zijn. En wat denk je van jouw social media? Wat je ook probeert, er is totaal geen interesse in wat jij te zeggen hebt.

Stay as sweet as you are.

Jij wil toch veel meer uit jouw bedrijf halen?​

Toen ik begon met ondernemen deed ik maar wat. Als toenmalig webdesigner schreef ik willekeurige teksten en zocht daar willekeurige afbeeldingen en foto’s bij. Ik haalde beeldmateriaal van gratis stockwebsites af en plukte af en toe illegaal (want copyright) plaatjes van Google, want ja… ik moest ze toch ergens vandaan halen?

Alles goed en wel, ik deed lekker mijn ding – maar resultaten bleven uit. Niemand voelde zich aangesproken door mijn beeldmateriaal. Mijn karakter was inmiddels ver te zoeken omdat de visuals helemaal niks over mij zeiden.

Gelukkig kan ik jou helpen om jezelf online echt zichtbaar te maken. Ik maak illustraties die passen bij jouw karakter en foto’s waarin jij jezelf voor de verandering wel herkent. Laten we samen groeien!