High Tea bij Viola’s Patisserie

Fanny Schouten

Fanny Schouten

Ik keek hier al langere tijd naar uit: een vegan High Tea bij Viola’s Patisserie. Ik volgde ze al een tijdje op Instagram en zag veel vegan lekkers voorbij komen, elke keer weer liep het water in mijn mond. Van een vriendin kreeg als bedankje een overheerlijk uitje hier naartoe, happy me! 🙂

 

Luxe High Tea

We kozen voor een Luxe High Tea, wat een uitgebreidere versie is van de Basic variant. Je wordt dan ontvangen met een glaasje bubbels om het ‘feestje’ te beginnen. Daarnaast mag je natuurlijk ook onbeperkt thee drinken.

 

 

Om mee te beginnen

Ik was de eerste persoon die een vegan High Tea kwam doen bij Viola’s Patisserie, dus ik was een beetje een proefkonijn. Het was erg goed geregeld voor mij, want ik kreeg planken vol lekkers voor mij alleen. We begonnen met een pompoensoepje met kruidige stengels en daarna kregen we scones & andere hartige hapjes.

 

 

Zoete gang

Toen kwam eindelijk de gang waar ik zo naar uitkeek, degene met de patisserie. Op mijn plank: een glaasje chocolademousse, twee cakejes, diverse taartjes (o.a. met citroen), twee koeken, een kaneelbroodje en een aantal bonbons. Natuurlijk kreeg ik niet alles in mijn eentje op, dus heb ik een deel mee naar huis genomen. Datgene wat ik wél heb geproefd was overheerlijk!

 

 

Over Viola’s Patisserie

Wat een superleuk zaakje vanbinnen! Modern en licht zonder teveel poespas. De eigenaresse is erg enthousiast en beantwoord met liefde al je vragen. Een tijdje terug heeft ze een vegan patisserie-cursus gevolgd en daar werd ze helemaal blij van. In de toekomst wil ze 50% van het assortiment vegan hebben en daarom is ze vollop aan het experimenteren in de keuken.

Je vindt deze hotspot op het Klein Tongelreplein 9 in Eindhoven. Meer informatie kan je vinden op de website.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email