Recept: Gebakken fruit met havermoutcrumble

Fanny Schouten

Fanny Schouten

Vandaag had ik geen zin in de standaard havermout met fruit, daarom heb ik het op een iets andere manier bereidt. Heerlijk ontbijten.

 

Portie:

1 persoon

 

IMG_5342Ingrediënten:

  • 50 gram havervlokken, – meel of -mout
  • 1 theelepel kokosolie
  • 2 theelepels vloeibaar zoetmiddel
  • Kaneel naar smaak
  • Fruit naar keuze, uit diepvries of vers

 

Bereiding:

  1. Oven voorverwarmen op 220 graden.
  2. Fruit over ovenvast schaaltje verdelen met 1 theelepel zoetmiddel. Rest van de ingrediënten mengen tot een ‘crumble’ en verdelen over het fruit.
  3. Ongeveer 15 minuten in de oven bakken. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email