Ik probeerde normaal te zijn, maar ben veel liever mezelf

Naast mijn horecabaan ben ik in 2014 begonnen met een blog waar ik recepten en blogs over gezondheid op ben gaan delen. Mijn passie voor fotografie en (web)design is hier begonnen, de jaren hierna heb ik hier veel over bijgeleerd.

In 2018 heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken en ben ik begonnen met mezelf omscholen. Inmiddels ben ik trotse eigenaar van Insignis Web & Design en maak ik websites, logo’s en huisstijlen.

Suikerspin in de Efteling
Fanny Schouten

Ik geloof in het creëren van een gezonde levenswijze

Op vakantie in 2013 heb ik besloten om het roer drastisch om wilde gooien. Geïnspireerd door het boek de Voedselzandloper ben ik begonnen aan een gezondere levensstijl en hierdoor 15 kilo afgevallen. Door de Voedselzandloper at ik al langere tijd weinig vlees en vis heb ik nooit echt heel lekker gevonden.

Na het zien van documentaires over het eten van vlees, was het overstappen naar plantaardig voedsel voor mij een logische keuze. Ik eet ongeveer voor 90% veganistisch en noem mezelf flexi-vegan. Naast mijn interesse voor plantaardig eten, is de interesse voor gezonde voeding er ook nog altijd.