Even voorstellen

Fanny Schouten

Een nieuwe (creatieve) start

Naast mijn horecabaan ben ik in 2014 begonnen met een blog waar ik recepten en blogs over gezondheid op ben gaan delen. Mijn passie voor fotografie en (web)design is hier begonnen, de jaren hierna heb ik hier veel over geleerd. In 2018 heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken en ben ik begonnen met mezelf omscholen. Inmiddels ben ik al een tijdje bezig met mijn portfolio opbouwen, op het gebied van webdesign, fotografie en illustratie.

‘Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring.
So I go back to being me.’

Plantaardige voeding

Op vakantie in 2013 heb ik besloten om het roer drastisch om wilde gooien. Geïnspireerd door het boek van de Voedselzandloper ben ik begonnen aan een gezondere levensstijl en hierdoor 15 kilo afgevallen. Door de Voedselzandloper at ik al langere tijd weinig vlees, vis heb ik nooit echt heel lekker gevonden. Na het zien van documentaires over het eten van vlees, was het overstappen naar plantaardig voedsel voor mij een logische keuze. Ik eet ongeveer voor 95% veganistisch en noem mezelf flexi-vegan.

‘Ik geloof niet in diëten,
maar in het creëren van een gezonde levenswijze.’

Chocolate chip cookies