Eetdagboek: Kerst 2016

Fanny Schouten

Fanny Schouten

Ben jij alweer klaar met je kerstvoorbereidingen? Ik kijk alweer uit naar alle lekkere hapjes die op tafel zullen staan en die gekookt gaan geworden. Traditiegewijs kook ik altijd op kerstavond en schuif ik op eerste kerstdag bij oma aan voor de gourmet, ook dit jaar weer. Mijn inspiratie heb ik uit social media en kooktijdschriften gehaald.

 

 

 

Dit jaar heb ik gekozen voor een niet al te uitgebreid, maar daarom niet minder lekker, menu. Afgelopen jaren zette ik ook mijn Kerstmenu’s online.

 

Voorgerecht

  • Italiaanse tomatensoep met vers brood en verschillende dips (vegan)

Hoofdgerecht

  • Portobello mushroom wellington (vegan)
  • Varkensribroast
  • Parelcouscoussalade met boontjes van Foodies Magazine (vegan)
  • Rozemarijnpuree van Foodies Magazine (vega)

Nagerecht

  • Marsepeinpudding met mandarijnensaus van Foodies Magazine (vegan)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email