Eetdagboek: Kerstdiner 2015

Fanny Schouten

Fanny Schouten

Zoek je nog inspiratie voor je kerstmenu? Elk jaar met kerstavond kook ik samen met mijn moeder traditiegewijs een kerstdiner bestaande uit drie gangen. In het menu voor dit jaar hebben we gezonde en minder gezonde gerechten en vlees en vegan eten verwerkt. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Inspiratie hebben we gehaald uit verschillende kookboeken, van websites en social media. De gerechten waar ik recepten van heb zijn gelinkt aan de bijbehorende webpagina.

 

Kerstmenu

Voorgerechten

  • Tomaten-paprikasoep naar eigen recept (vegan)
  • Bruschetta met een topping van tomaten, ui en knoflook (vega)

Hoofdgerechten

Nagerechten

 

Extra inspiratie

Nog meer inspiratie nodig voor je kerstdiner? Neem dan een kijkje bij een van onderstaande (kerst)recepten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email