Autist met een passie voor vega(n) voeding

Boterkoek van Abel Bakt

Ik ontving foodpost van Abel Bakt, gewoon door de brievenbus. Deze vegan boterkoek moest zo snel mogelijk getest worden toen ik zag ik deze voorbij zag komen, boterkoek is echt een van mijn lievelings.
Fanny Schouten

Fanny Schouten

‘Fanny, wil je proeven?’

Ik zag een oproep op Facebook met de vraag ‘Wie wil onze vegan boterkoek testen?’. Mijn hart maakte meteen een sprongetje, aangezien ik nog geen goede boterkoek in een vegan variant heb gemaakt of überhaupt gegeten.

vegan boterkoek abel bakt
vegan boterkoek abel bakt
Abel Bakt

Abel is een échte bakker die al ruim 50 jaar in het bakkersvak zit. Hij heeft zich helemaal gespecialiseerd in het maken van boterkoeken in verschillende varianten: normaal, vegan, glutenvrij en vegan-glutenvrij. Ofwel voor ieders wat wils.

Lekkere post

De boterkoeken komen gewoon door de brievenbus binnen en je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De verpakking is simpel, maar superleuk (glimmend crêpepapier kan ik echt niet weerstaan). De boterkoek bestaat uit zes tot acht stukken, ligt er maar net aan hoeveel honger je hebt. De boterkoek smaakt helemaal zoals ik het me kan herinneren van het origineel, ik ben fan!

Ook proberen? Bestel jouw vegan boterkoek hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blog delen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email