Op citytrip naar Edinburgh als vegan

Een aantal van jullie heeft waarschijnlijk op social media meegekregen dat ik vorige maand een aantal dagen in Edinburgh zat. Mijn broertje woont al een hele tijd in Schotland en ik vond het tijd om hem eens te gaan bezoeken. Naast het culturele aspect ga ik ook op vakantie om hotspots te bezoeken, die waren er gelukkig meer dan genoeg. In deze blog deel ik mijn tips als je op citytrip naar Edinburgh wilt gaan als vegan.

Verder lezenOp citytrip naar Edinburgh als vegan

Vegan notenkoekjes

Recept: Vegan notenkoekjes

Wat vooraf ging: Nadat ik boodschappen had gedaan dook ik de keuken in, het was namelijk de hoogste tijd om weer eens bliss balls te maken. Ik deed alles in de keukenmachine en liet deze rustig zijn werk doen. Na een paar minuten kwam ik erachter dat ik nooit ballen zou kunnen draaien van de consistentie, ik besloot om het dan maar de oven in te doen. Zo ontstond het recept voor deze heerlijke vegan notenkoekjes.

Verder lezenRecept: Vegan notenkoekjes

Vegan wafels

Recept: Lekkerste vegan wafels

Al langere tijd was ik opzoek naar een lekker vegan wafelrecept, maar ze waren nooit precies wat ik ervan hoopte. Totdat ik deze maakte: heerlijke, zachte, zoete wafels. Als topping heb je eigenlijk alleen maar een beetje poedersuiker nodig en misschien een paar aardbeien. 😉 Het recept voor de lekkerste vegan wafels moest ik natuurlijk delen met jullie, zodat jullie net zo hard kunnen genieten als mij.

Verder lezenRecept: Lekkerste vegan wafels